15. lokakuuta 2016

Tästä se lähtee - ensimmäinen kirjoitus

Olemme monesti puhuneet mieheni kanssa, että jos joskus tarjoutuisi tilaisuus muuttaa ulkomaille, niin lähtisimme ilman muuta.

Syyskuussa 2016 olin ollut reilun vuoden tyttäremme kanssa kotona ja suunnitellut palaavani takaisin töihin joulukuussa. Hoitopaikka oli varattu ja arjen tarkoitus asettua uomiinsa.

Eräs tavallinen perjantainen palaveri muutti meidän suunnitellumme arjen suuntaa, sillä miehelleni tarjottiin kahden vuoden työkomennusta Irlantiin.

Ensireaktioni oli; "Joo - toki otat sen vastaan". Vasta sitten alkoi jännittämään ja mietityttämään kuinka kaikki asiat hoidetaan. Niin ja siellähän tarvitaan sadetakkia släpäreiden sijaan. Jostakin syystä tähän ulkomailla asumiseen oli aina mielessään liittänyt lämmön ja auringon :)

Vaikka olen matkustanut paljon ja ollut erinäisissä ulkomaanprojekteissa mukana oli tämä asetelma minulle täysin uusi juttu - Mitä minä teen siellä? Muuta kuin kotiäiteilen? Jaksanko olla enää kotona, sillä pää kaipaa jo muuta tekemistä kotoilun rinnalle? Mistä löydän tekemistä ja uusia tuttavuuksia?

Näitä aiheita pureskellessa päätin perustaa blogin ja kertoa sopivin väliajoin miltä kotoisista ympyröistä lähteminen tuntuu ja millaiseksi elämä uudessa paikassa muodostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!