27. tammikuuta 2017

Tavaranpaljoutta

Suomesta lähetetyt tavarat saapuivat vihdoin eilen. Jipii! Olin lähtenyt reissuun ihan minimivarustuksen kanssa, koska tavaroiden arvioidun saapumisaikataulun piti olla vajaa viikko saapumisemme jälkeen. Yleensä tuppaan reissuun lähtiessä varautumaan lähes kaikkeen ja tavaraa on aina liikaa. Nyt päätin kerrankin toimia toisin... Mitä opimme tästä? Älä muuta tapojasi vaan ota aina ylimääräistä mukaan :)

Tavaroiden saapumisesta riitti kyllä riemua meille kaikille. Nappula näki pitkästä aikaa lelujaan, minä sain lisää vaatteita ja villasukat! Mies iloitsi ainakin langattoman kaiuttimen saapumisesta. Vaatteiden lisäksi tuli muun muassa kamera, polkupyörät ja urheiluvarusteita. Pääsee vähintäänkin suunnittelemaan liikunnan aloittamista, pyöräilyä ja valokuvausta muullakin kuin kännykällä.

Nappula pääsi viime yöksi nukkumaan omaan sänkyyn kuukauden siskonpeti -elämän jälkeen ja miehen työkaverilta lainaksi saamamme pienen yksiön kokoinen syöttötuolihärpäke saa väistyä oman tuolin tieltä.

Edellä mainittujen lisäksi saapui myös vähän pakkaamiani elintarvikkeita ja herkkuja. Hihii. Ja monta laatikkoa Arabiaa. Mieheni ei ollut asuntoa katsastaessa tullut huomioineeksi, että täällä oli astiat talon puolesta. Nyt niitä on todellakin yllin kyllin. Toki Suomesta tuli pakattua mukaan sellaisia keittiötarpeita, joita ei täällä ollut tai ei kaupasta saa, kuten juustohöylä. Tämän tavarapaljouden keskellä muuttomiehen minulle esittämä kysymys ”Where does all this stuff come from?”, lienee ihan relevantti.

Kivaa viikonloppua! Täällä se kulutetaan laittamalla tavaroita uusille paikoilleen ja syömällä salmiakkia.

1 kommentti:

  1. Nyt meni kyllä ihan hermot noihin hyppiviin kuviin. Mikään ei mennyt niin kuin piti :)

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!