22. elokuuta 2018

ASK-dieetti

Minttujäätelö, jäätelötuutti, värikkäät talot
Onhan näitä. Karppaamista, kaalikeittokuureja ja Atkinsin dieettejä. Mutta oletteko kuulleet vielä ASK-dieetistä? En minäkään, ennenkuin vähän aikaa sitten huomasin vahingossa kehittäneeni sellaisen.

ASK-dieettiä suosittelen erityisesti ruuhkavuosia eläville. Niille, kenellä on aina liian lyhyet ja katkonaiset yöunet. Niille, kenen ruokailu jää aina puolitiehen. Ruoka syödään sitten kun syödään ja kun syödään, niin se nautitaan pätkissä ja loppujen lopuksi kylmänä. Niille, ketkä kelaavat päässään hätäuloskäyntien sijaintia, suunnitellen pakoa hetken rauhaan härdellin keskeltä. Ja niille, ketkä ajattelevat, että nyt mennään näillä ja mietitään sitten joskus kuinka sitä pitäisi oikeasti itsensä ravita.

Tässä dieetissä ei puhuta terveysvaikutuksista tai laihtumisesta, vaan se antaa enemmänkin pieniä selviytymiskeinoja ja mielihyvää hulina-arkeen. Ei niitä vihanneksia, vitamiineja ja protskujaan sovi unohtaa, mutta ne eivät kuulu tämän dieetin kivijalkaan.

Mielesi tekee varmaankin jo kysyä mistä kummasta ASKissa on kyse?
ASK koostuu alkukirjaintensa mukaisesti kolmesta asiasta. Keihäänkärjen muodostavat:
A alkoholi. Lasillinen viiniä tai olut tekevät ne arjen pakosuunnitelmat kevyemmiksi. 
S suklaa/sokeriherkut. Mikäpä sen parempaa kun syödä salaa suklaata. Auttaa myös pienimuotoiseen ketutukseen. Saa verensokerin nousuun ja antaa taas voimia painaa ennen kuin saa sitä oikeaa ruokaa suuhunsa.
K kahvi. Lääke ja herättäjä monien liian lyhyiden yöunien jälkeen.

ASK-dieetillä taataan vähintäänkin hetkellinen erinomaisuuden tunne. Annoskokoja suositellaan pitämään kohtuullisina.

*Vielä ei ole saatu tutkittua tietoa kuurin pitkäaikaisvaikutuksista.*

**Tämä lähes tieteellinen analyysi on kirjoitettu aamupäivällä sopivasti väsyneenä taikasana kahvin puutteessa. Ties mitä huttua tänne olisikaan tullut kirjoitettua, jos olisin ollut virkeä hyvien yöunien jälkeen ;)**


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!