20. elokuuta 2018

Ruusukarkelot

Rose of Tralee, paraati, Tralee

On taas se aika vuodesta, kun tämä kylä tapahtumineen on Irlannissa pienessä valokeilassa. Meneillään on vuosittainen kauneuskilpailumittelö Rose of Tralee. Melkein viikon kestävän ruusukilvoittelun ympärille on koottu yhtä, toista ja kolmatta ohjelmaa. Toisinsanoen, kun kerran tapahtuu, niin eipä säästellä vaan heitetään samalla kaikki kirsikat kakun päälle ja vielä vähän ekstraakin. Eikä siinä, silloin kun tapahtuu, niin mennään sekaan ja osallistutaan.

Tapahtuman idea ja kattaus on pitkälti sama kuin viime vuonna, joten mitäpä sitä samaa asiaa toistamiseen kirjoittamaan. Vuosi sitten kirjoittamaani postaukseen pääset tästä.

uimakopit, hiekkalaatikko, lapset
Toisinsanoen monta päivää ollaan oltu mukana erilaisissa tapahtumissa erilaisilla kokoonpanoilla. Mukujen kanssa olemme käyneet kuluttamassa aikaamme puistossa jonne on järjestetty lapsille kaikenlaista kivaa ohjelmaa ja tekemistä. Koko perheen voimin haimme vähän jännitystä ja pahaa oloa tivolista. Myöhään samana iltana seurasimme melkoisessa koiranilmassa Rose of Tralee paraatia ja kotimatkaaamme siivitteli ilotulitus. Paraatista tuli otettua useampia kuvia, mutta huonon sään vuoksi julkaisukelpoisia ei joukosta löytynyt yhtä kuvaa enempää.

maailmanpyörä, tivoli, vihreän saaren emäntätivoli, leppäkerttujuna
Lisäksi on tullut jätettyä mies ja lapset kotiin ja olen karauttanut keskustaan kuuntelemaan keikkoja, joita on ollut tarjolla muutamallakin eri lavalla.

Rose of Traleen kanssa samaan viikonloppuun mahtui vielä Irlannissa huippusuositun hurlingin finaaliottelu. Jotta pysyisi perillä tämän saaren tapahtumista, istutimme itsemme sunnuntai-iltapäivänä jännittävän matsin kotikisastudioon

Tällainen kuvapainotteinen postaus tällä kertaa. Niin ja ne varsinaiset kauneuskilpailut ratkeavat tiistaina.

Rose o Tralee, gigs, lava, Tralee, museorakennus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!