22. joulukuuta 2017

Kohti joulunviettoa


Lyhty, punainen kynttilä, orjanlaakeri

Viime päivinä on pesty pyykkiä, paketoitu lahjoja, pakattu tavaroita, toivoteltu kavereille hyviä jouluja ja pyydetty naapurinrouvaa pitämään meidän taloa silmällä.

Tänään harrastetaan puutumista pitkän kaavan mukaan. Matkaamme joulun ja vuodenvaihteen viettoon Suomeen. Toivon hartaasti, että Etelä-Suomi olisi saanut edes hennon lumipeitteen ylleen, muuten loppuvuosi niillä kulmilla on niin kovin pimeää aikaa.
Meidän reittisuunnitelmamme kuulostaa siltä, kun olisimme matkalla pallon toiselle puolelle. Edessä on nimittäin bussimatka ja kolme lentoa, ennen kuin olemme perillä. 

Blogi jää reissun myötä pienelle joulutauolle. Emännän tarinat vihreältä saarelta jatkuvat ensi vuoden puolella. 

Tämän myötä toivotankin kaikille teille lukijoille oikein rentouttavaa ja mukavaa jouluaikaa sekä kaikkea hyvää alkavalle vuodelle!

jouluvalot, valopallot, havuköynnös

2 kommenttia:

  1. Rentouttavaa joulua (heh), matkustuksen merkeissä. No, matkustuksen jälkeen toivottavasti pääset relaamaan 😊

    VastaaPoista
  2. Matkustushan ei mennyt ihan putkeen. Konevian vuoksi myöhästyttiin yhdeltä lennolta ja jäätiin jumiin Arlandaan. Parin tunnin yöunet vedettiin lentokenttähotellissa SASn piikiin. Meille tarjottujen täysin älyttömien lentovaihtorhtojen sijaan seilattiin Viikkarilla Suomen puolelle. Sellaiset 36h tehtiin kaikkinensa matkaa. Mutta, laivalla oli hyvää aikaa relata :)
    Rentouttavaa joulua teillekin!

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!