15. maaliskuuta 2017

Kyllä kelpaa!

omenapuunkukka

Olen melkein unohtanut sateen, puhurin ja huonon tuulen. Meillä on nimittäin säiden puolesta ollut aivan mahtava viikko. Lämpöä noin plus viisitoista ja aurinkokin on näyttäytynyt tuon tuosta. Kyllä vain on kelvannut! Takki on vaihtunut ohuempaan ja valkoiset Converset kaivettu esille, vaikka epäilin niiden vielä kuukausi sitten olevan melkoinen läppä tällä saarella. Tähän mennessä kun olen pääsääntöisesti vuorannut jalkani coretexilla.

Ulkona olemme olleet niin paljon kuin mahdollista. Nappulankin olen melkein joutunut pitämään retkiruokailussa kun emäntä ei ole näillä säillä suostunut kävelemään suorinta tietä kotiin. Onneksi laukusta löytyy lähes aina jotakin pientä mumellettavaa.
Tässä päivityksessä on luvassa kevätfiilistelyä kuvien muodossa.

Fiiliksiä nostattaa myös tämän viikon perjantaina oleva pyhäpäivä - St. Patrick's Day. Kaupat ovat jo useamman viikon olleet tulvillaan kaikenlaista hassun hauskaa vihreää rekvisiittaa. Ja pitihän minunkin käydä jotakin hankkimassa. Nappulan muskarissakin edellisen kahden viikon teemana on ollut irlantilainen musiikki. Marakassin otteesta ja tiukasta jalkapoljennosta päätellen hänellä saattaisi olla toiveita Riverdancen letkan jatkoksi.


vihreä ilmapalloviirinauha

irkkupubiirkkupubi


Palataan loppuviikosta tarkemmin karnevaalitunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Voi mitä riemukasta irrottelua sekä luonnolla että ihmisillä! Aivan kuin lämmin föhn olisi henkäissyt huoneeseen! Kiitos!

    VastaaPoista

Kiitos, kiva kun kommentoit!