26. huhtikuuta 2019

Ostoksille Irlannissa - Kildare Village

Kildare village, shoppailu, outlet, irlanti, joy

Mikäli Irlannin lomalla mielii shoppailemaan ja ajatuksena on liikkua isoimpien kaupunkien ulkopuolelle, kannattaa Kildaren pikkukaupunki pitää mielessä. Viitisenkymmentä kilometriä Dublinista sisämaahan päin, Kildaren kaupungissa sijaitsee maan ainoa outlet ostoskeskus.

Kildare Village on hyvällä maulla tehty outlet ostoskeskus. Puisia vaaleansävyisiä kaupparakennuksia ja kävelykujilla kauniita istutuksia ja penkkirykelmiä. Ainoa asia, mikä tässä sateen maassa paikassa mietitytti olisiko liikkeiden välistä viihtyisää käytävää kannattanut kattaa? Meidän vierailupäivänä taivas oli tutun harmaa, mutta sateesta ei ollut pelkoa.
Kildare village, shoppailu, irlanti, brändiliike, outlet
Kildare village, shoppailu, irlanti outlet, vihreä maitokannu, valkoinen kanerva

Kildare Villagesta löytyy satakunta myymälää. Vaatteita, asusteita, urheiluvälineitä, kelloja ja koruja sekä keittiötarvikkeita. Merkit ovat tunnettuja merkkibrändejä, mutta tälle emännälle löytyi läjäpäin ennalta tuntemattomia liikkeitä - johon mieheni totesi pilke silmäkulmassa mikä se sellainen expat rouva on, joka ei kaikkia merkkiliikkeitä tunnista? No tällainen maalaisemäntä tietysti! Kauppojen lisäksi outlet ostoskeskuksesta löytyi useampi ravintola ja kahvila. 
Kildare village, hopeinen asuntovaunu, irlanti, shoppailu, outlet

Kildare Village oli yllättäen hyvin täynnä lauantai-iltapäivänä kun ajelimme Dublinista kotiin päin. Lounastimme viihtyisässä italialaishenkisessä ravintolassa. Useassa pöydässä oli naisseurueita ostoskasseineen ja viinilaseineen lounaalla. En paheksu lainkaan konseptia! Vaan innostuin itsekin ottamaan lasillisen ja varmistamaan mieheltä, että olihan se ihan ookoo, että hän ajaa kotiin.

Lapsille outlet ostoskeskuksen alueelta löytyi leikkipuisto, joka oli oiva paikka päästellä suurimmat höyryt pihalle ennen kotimatkan jatkumista.

Auton lisäksi Kildare Villageen pääsee Dublinin suunnasta bussilla ja junalla. Ostoksia Outlet keskukseen pääsee tekemään joka päivä.
Kildare village, shoppailu, outlet, sammalkoriste, irlanti
Kildare village, shoppailu, kultainen ruukku, vaaleanvihreä sohva, irlanti

2 kommenttia:

Kiitos, kiva kun kommentoit!