19. kesäkuuta 2017

Viikon tapahtumat kuvina


Viimeisellä kokonaisella Irlanti viikolla toviin piti ehtiä tekemään yhtä ja toista. Tässä kuvina muutamia viikon sisällä tekemiäni asioita.

äiti-lapsijumppa


Meidän perusviikkoon kuuluvat muutamat vanhempi-lapsi harrasteet. Niihin oli päästävä menneellekin viikolla ja samalla sanoa heipat harrastekavereille. Yhtenä suosikkiharrastuksena on ollut niin sanottu Fit Mom -jumppa, jossa lasta käytetään painona. Äärettömän tehokasta ja hauskaa meistä molemmista. Eikä epäilystäkään etteikö tulisi hiki!

scones


Harrasteiden lisäksi kavereita on tullut viikon varrella nähtyä leikkipuistossa ja kaverin kotona kahviteltaessa. Ja hyvät kesät tullut toivotettua kertaan jos toiseenkin.

kasvistortilla


Kahvittelun lisäksi ollaan lounastettu kivassa kahvilassa, josta löytyy leikkipaikka lapsille. Kertonee jotakin tämän paikkakunnan pienuudesta, että menin kahvilaan kahdestaan Nappulan kanssa ja törmäsin siellä sattumalta kolmeen eri tuttuun. Kaikki olivat liikkeellä omissa seurueissaan.

Fish and chips


Kun nyt tähän ruokapuoleen päästiin, niin fish and chipsille oli päästävä ennen Suomeen lähtöä.

Ruusupuisto


Ja ruoasta ulkoiluun. Piti käydä katsomassa ovatko puiston ruusut saaneet uutta väritystä vai kenties jo rupsahtaneet. Nappula tepsutteli pitkin puistoa ja kävi tunkemassa nenänsä lähes joka puskaan "Ou mai gaad, kukka. Ou mai gaad haistaa" Oh my god -hokema on kovaa vauhtia pääsemässä ei -sanan kanssa tällä hetkellä käytetyimpien sanojen listalle.

Inch beach


Rantaretkestä kerroinkin jo edellisessä postauksessa. Tässä vielä fiilistelykuva Inch beachilta.

Park festival

Sunnuntaina kävimme viettämässä irlantilaista isäpäivää Féile na mBláth -puistotapahtumassa. Viikonlopun mittainen ilmaistapahtuma oli sekametelisoppaa lastenohjelmista keskiaika -juttuihin ja kaunein kukka -kilpailusta koiranäytökseen. Jokaiselle siis jotakin. Koska sää oli mitä mainioin, niin mikäs sitä oli puistossa istuskellessa.

Touhukkaan viikon jälkeen pitäisi alkaa heittämään tavaroita laukkuun, vaan eipä pakkashommat paljon innosta tällaisena aurinkoisena ja lämpimänä päivänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!