11. maaliskuuta 2018

Yhtä juhlaa

welcome home, ilmapallo

Monesti sitä toivoo, että olisipa syitä juhlaan. Tälle viikolle niitä juhlanaiheita on osunut vähän liiankin kanssa. Juhlan moni varmasti mieltää sellaiseksi, että saa pistää astetta parempaa päälle ja hiukset ja naamakin on suittu edustuskuntoon. No, sellaisista juhlista ei ollut tällä kertaa kyse. Omat juhlat ovat olleet arkisempia tyyliltään, vaikkeivat aiheiltaan.

Viikolla pääsin Paddy-vauvan kanssa pois sairaalasta. Ja pitihän sitä juhlia. Kotona odotti vastaanottokomitea, kukat, ilmapallot ja illallinen jälkiruokineen. Lisäksi oven taakse oli ilmestynyt muistamisia pikkupojulle.

Tällä viikolla vietettiin myös kansainvälistä naistenpäivää, samana päivänä kuin Suomessa. Minua muistettiin kukkasin.

kalla, viherkasvi, valkoinen kukka

Eivätkä ne juhlanaiheet vielä siihen jääneet. Samalle viikolle mahtui uuden vuoden räpsähtäminen omaan henkilökohtaiseen mittariin. Aamulla keittiössä odotti herkullinen aamupala. Mieheltä sain lahjaksi kuulosuojaimet ja laukun. Mikäli muistatte viime vuotisen syntymäpäivälahjani ja pidätte sen vuoksi mies rukkaa ihan pösilönä, niin tiedoksi, että kuulosuojaimet olivat oma lahjatoiveeni - toive hiljaisista hetkistä lapsiperheen kaaoksen keskellä. Ja mitä siihen viime vuotiseen lahjaan tulee, niin se on ollut hyvin ahkerassa käytössä. Kävimme syntymäpäivälounaalla lapsiystävällisessä ravintolassa. Paddy tyytyi vetelemään hirsiä koko keikan ajan, joten kaikki saivat syödä rauhassa.

kuulosuojaimet, oranssit kuulosuojaimet

Eikä siinäkään vielä kaikki. Sunnuntaina Irlannissa juhlittiin vielä äitienpäivää. Mies sai toistamiseen samalla viikolla kehitellä astetta paremman aamupalan ja lahjantynkää. Keväinen sää suosi meitä pienellä ulkoilulla ja äitienpäivälounaalla. Tällä keikalla Paddy ei ollut ihan niin tyytyväinen oloonsa, vaan kajautteli säännöllisin väliajoin muistutuksia olemassaolostaan. Irlantilaisessa ravintolassa tämä oli varma tapa saada monta kyselijää ja ihastelijaa ruokapöydän ympärille.

lintukortti, linnunpönttö, kolmiuloitteinen kortti, äitienpäiväkortti

Juhlahumuilun jälkeen on mukava aloittaa ihan vain täysin tavallinen viikko. Ja noh, ehkä haaveilla siitä kun saa juhlan kunniaksi nostettua maljan tai toisenkin. Leikkauksen jälkeisen lääkekuurin loputtua voi sitten vaikka keksimällä keksiä sopivia juhlanaiheita.

2 kommenttia:

 1. Hieno Traleen juhlaviikko aamiaisineen, kukkineen ja lahjoineen, aiheista puhumattakaan! Eipä taida elämässä tällainen viikko toistua.

  Hyvä idea tuo lahja; heti huomenna muistutan oppilaiden vanhemmille, että kouluun saa toki ottaa mukaan kuulosuojaimet, jos yhdysluokan askareet häiritsevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä jaksa uskoa, että samoilla teemoilla tulee toista vastaavaa juhlaviikkoa :)
   Siittä vain lahjaidea käyttöön myös koululuokkaan.

   Poista

Kiitos, kiva kun kommentoit!