7. heinäkuuta 2018

Lomalle lomps

ranta, hiekkaämpäri, hiekkalapio, hiekkakakku, meri

Irlannissa on pukannut lämpöä ja aivan mahtavia kesäkelejä jo ties kuinka monta viikkoa. Käsittämätöntä, sanovat paikallisetkin. Ja kieltämättä itselläkin on ollut sellainen olo, kun olisi ihan eri maassa kun missä on viimeiset puolitoista vuotta viettänyt. Sateesta ei ole nimittäin ollut tietoakaan aikoihin. Nurmikko on meidänkin pihalla muuttunut vihreän sijaan kellertäväksi. Maassa on annettu "turhan vedenkäytönkielto", joka koskee muun muassa auton pesemistä. Älkääkä kysykö mihin ne sadevedet menevät, jota normitilanteessa tihkuu lähes päivittäin taivaalta. Melkoista vuotta siis eletään, talvella täällä oli paikallisesta näkökulmasta ennätysluminen talvi ja tälläistä lämpöaaltoa ei ole ollut sitten 80 -luvun. 
keltainen ruusu

Vaikka näihin lämpimiin aurinkokeleihin jäisi vielä mielellään oleilemaan, ollaan täällä siitä huolimatta pakkaustouhuissa. Sinänsä reissun ajankohta osuu hyvään saumaan, että ennen reissua pestävät pyykit kuivuvat näillä säillä ennätystahtia. Meillä on edessä muutamat viikot Suomen suvea. Toivottavasti sielläkin saisi nauttia aurinkoisista kesäsäistä. Tällaisina lämpiminä päivinä ei oikein osaa pakata pitkälahkeisia kamppeita kassiin kun mieli on shortseissa ja sandaaleissa.

Suomessa suunnitelmissa on yhdet jos toisetkin treffit ja Paddylle järjestämme ristiäiset. Sitten on toki yhtä jos toista hoidettavaa asiaa, muun muassa hammaslääkärikäyntejä. Toivottavasti ohjelmista huolimatta luvassa olisi muutamia ihan vaan rauhallisia chillailupäiviä. Omalla henkilökohtaisella listalla on ainakin saunominen, tuoreen ruisleivän matustaminen, leppoisa kävely Aurajokirannassa, käynti jokilaivalla ja jos vaikka oikein hyvällä tuurilla saisi nukuttua muutamat kunnon yöunet.

Tämän myötä blogi vetäytyy pienelle kesälomalle. Palataan näihin kuvioihin elokuun puolella.

Lämmintä ja leppoisaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kiva kun kommentoit!